Welkom bij HelpendehandPC - 06-24223175 - te Zoetermeer

Het betrouwbaarste adres voor het verhelpen van een hard- en/of software computerstoring, instellingen TV, Audio, etc., er wordt een standaardtarief gehanteerd van € 30,00 excl. 21% BTW.
Elk half uur meer slechts
€ 15,00 excl. 21% BTW.

Voor speciale prijzen en aanbiedingen zie Tarieven.

Na verloop van tijd zult u ervaren dat uw computer steeds trager is geworden.

Jammer want u had het systeem een poos geleden aangeschaft omdat uw oude computer de hedendaagse taken niet meer kon volbrengen.

Is uw computer nu alweer aan vervanging toe?

Vindt u het vervelend uw computerprobleem weer aan die kennis of buurjongen voor te leggen.

Bel of mail dan HelpendehandPC. Wilt u een nieuwe aankoop doen en vertrouwd u de verkoper in de winkel niet? Ik geef u telefonisch gratis advies al staat u nog in de winkel.

Ik onderzoek uw computer en geef u tegen uurtarief een eerlijk advies.

Waarbij voorop staat uw eigen systeem weer optimaal te laten functioneren.

U werkt thuis op de computer en er treedt een storing op.

Zou u op kantoor van een groot bedrijf zitten, dan belt u de IT-afdeling en het probleem wordt opgelost. Maar wat doe je als je thuis bent en dit gebeurt? Dan belt u HelpendehandPC.

 
U heeft net een geweldig mooie flatscreen tv gekocht met een Dolby surround sound system, waarbij u gebruikt maakt van digitale tv.

U ziet zichzelf al zitten met de benen omhoog voor die favoriete film. U komt thuis, maakt de doos open en ziet een hele berg stekkers, kabels en kastjes met daarbij een vingerdikke installatiehandleiding. Wat doet u? U belt HelpendehandPC.

Her)installeren Windows 98, ME, XPHome, XPpro, Vista en Windows-7

Vaak is door het vele gebruik de harde schijf vol en en Windows vervuild. Het lijkt dan of u met een verouderde computer bezig bent. 

Vaak is een herinstallatie van Windows voldoende om uw systeem weer soepel te laten lopen. Oude gegevens worden weer teruggezet of overgezet vanuit de oude installatie of oude PC

Hardware upgrade

Installeren van extra Ram- of werkgeheugen of een grotere harde schijf of externe Harddisk, met of zonder netwerkondersteuning.

Dit zijn kleine ingrepen die betrekkelijk weinig kosten en uw systeem weer up2date maken zodat u weer een jaartje vooruit kan met de PC.

Internet provider gewisseld en problemen met de installatie van Internet en digitale televisie?

Geen probleem, dit lost HelpendehandPC snel op.

Nieuwe computer gekocht?

Ik kom hem bij u thuis aansluiten en installeren.

Gratis aankoop begeleiding van uw nieuwe apparatuur, zodat u niet alles hoeft te geloven wat de verkoper in de winkel beweert, en u niet meer hoeft te kopen dan u zult gaan gebruiken.

vervangende pc

HelpendehandPC heeft nu een vervangende pc zodat u tijdens de reparatie van uw eigen computer lekker verder kunt computeren. (vraag eerst even of deze beschikbaar is).

Bij een strippenkaart heeft u recht op één week gratis vervangende pc als aanwezigheid van een PC in huis volstrekt onmisbaar is, exclusief de voorrijkosten.

Na die week betaalt u € 35,00 per week.

Documenten en email  van 1 useraccount worden tijdelijk overgezet op de vervangende pc, zodat u zonder storingen verder kunt.

Vooral voor  kleine zelfstandigen die werken vanuit huis is het erg belangrijk dat zeker de email en ook facturatie normaal doorgaat op de vervangende pc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HelpendeHandPC.nl