Tarieven HelpendeHandPC per 1 Oktober 2011

-        als kosten voor het eerste uur wordt als starttarief een bedrag gehanteerd van € 30,00;

-        daarna € 15,00 per half uur;

-        voorrijkosten zijn € 15,00;

-        haal- en brengservice naar winkel of reparateur € 25,00 (exclusief eventueel benodigde onderdelen);

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Bij HHPC geldt een No cure = no pay*, behalve ten aanzien van de voorrijkosten. In de regel wordt echter elk probleem opgelost.
U kunt altijd vooraf een prijsopgave vragen!                                                        

U kunt ook een strippenkaart *) kopen: € 100,00 (excl. 21% BTW)  bestaande uit 10 strippen.

Per keer kunt u voor het eerste uur betalen met de strippen van de strippenkaart in plaats van geld.

Dit geeft u € 5,00 korting per strip!!!

Bij wijze van introductie kunt u per aanschaf van een kaart de eerste twee uur en de voorrijkosten betalen met de strippenkaart (samen 5 strippen), daarna slechts één uur.

Komt de monteur maar 1 uur, dan betaalt u alleen maar twee strippen voor het uurloon en alleen dan kunt u ook met 1 strip de voorrijdkosten voldoen.

Heeft de monteur langer werk dan 1 uur, dan kunt u nog steeds voor het eerste uur met twee strippen betalen, maar niet voor de voorrijdkosten!   Komt de monteur bijvoorbeeld twee uur, betaalt u 2 strippen plus € 30,- (2 x 15 per half uur) en € 15,- voorrijdkosten, samen € 45,-.

Bij nieuwe aanschaf van de strippenkaart kunnen maximaal  5 strippen gebruikt worden, de rest contant per half uur tarief.                   

Een complete herinstallatie of overzetten oude data naar nieuwe PC of Laptop en installatie daarvan kost maar zeven strippen bij nieuwe aanschaf strippenkaart. (Dat is werk van vier á 5 uur) Vanwege de hoeveelheid werk wordt, wanneer gebruik wordt gemaakt van de strippenkaart, de PC meegenomen en later teruggebracht. Wilt u dat de PC bij u thuis gerepareerd wordt, is dat altijd tegen contant tarief.

De strippenkaart geldt tevens als lidmaatschap, zodat u gebruik kan maken van ledenvoordeel, zoals bij vervangende pc .

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw     N.B.: Bij No cure=No pay* kunt u de strip niet gebruiken om de voorrijkosten te voldoen.

*) Als bijlage ontvangt u tevens een visitekaartje met op de achterzijde een vermelde vriendenbon, met € 15,00 korting bij eerste bezoek aan een nieuwe klant. (Alle nieuwe klanten die met dit kaartje een strippenkaart kopen krijgen € 15,00 korting.)     De verwijzer, misschien u, ontvangt tevens € 5,00 als beloning.

·         vervangende pc 

Mocht uw pc moeten worden meegenomen of weggebracht ter reparatie en komt het u slecht uit internet en e-mail te moeten missen, dan kunt u gebruik maken van een vervangende pc. Op deze pc worden tijdelijk uw e-mail en documentbestanden overgezet, totdat uw pc weer terug is van reparatie. Het overzetten van data op de vervangende pc en vice versa is gratis. Wel betaalt u extra voorrijkosten ad € 15,00.

U betaalt zonder strippenkaart € 35,00 huur per week plus voorrijkosten ad € 15,00. Indien uw pc naar een ander bedrijf is gestuurd ter reparatie dan HelpendehandPC, betaalt u naast de huur dubbele voorrijkosten.

·         strippenkaarthouders maken gebruik van hun ledenvoordeel en betalen de eerste week voor de vervangende pc -service geen huur maar wel voorrijkosten.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

*)  Ingeval het om een falen van het apparaat gaat dat wel gerepareerd kan worden, maar wat u  echter niet wenst vanwege bijvoorbeeld te hoge kosten, dan geldt no cure=no pay niet.


HelpendeHandPC.nl

 

 

 

 

 

 

 

U kunt contant bij de monteur betalen of u kunt per bank/giro betalen.

Bij betaling per bank/giro wordt u verzocht het totaalbedrag binnen 14 dagen over te maken op rekeningnummer Rabobank 140746706 t.n.v. HelpendehandPC te Zoetermeer o.v.v. uw factuurnummer.

Ik reken € 5,00 extra (excl. 21% BTW) voor betalingen per bank/giro.

Bij elke herinnering krijgt u 5 dagen de tijd om alsnog te betalen en wordt de totale rekening verhoogd  met herinneringskosten, de eerste keer € 10,00, de tweede € 30,00 (excl. BTW) Gelijk met tweede herinnering wordt altijd een sommatie met ingebrekestelling verstuurd en een deurwaarder ingeschakeld. De kosten van de deurwaarder komen uiteraard volledig voor uw rekening.


HelpendehandPC
Michiel R. Steenbergen
Antigoneschouw 10
2726 KE Zoetermeer
06-24223175
info@hhpc.nl
hhpc@hotmail.nl
helpendehandpc@live.nl
http://hhpc.nl
KvK: 27344729
BTW: NL034151849B01
Bank: RABOBANK: 1407.46.706 t.n.v. HelpendehandPC
 

Copyright © 2009 (HHPC.NL Zoetermeer)..